Přihlášení na akci Tarantanky

Toto přihlášení neplatí pro akce se závaznými přihláškami! Vyplňte prosím níže uvedené údaje:

24. - 26. května - BAMBIRIÁDA

12.03.2013 18:48

Bambiriáda je prezentace organizací, které pracují s dětmi a mládeží v jejich volném čase, jako je například naše S.K. a K.S. Dakota. Bude probíhat v Bělském lese, kousek od lesní školky.

Již tradičně jdeme i my na Bambiriádu vystavovat a prezentovat své kmeny, kluby a letní tábory.

Návštěvníci Bambiriády dostanou tzv. bambipasy, do kterých budou sbírat razítka. Razítko dostanou za splnění úkolu na stanovišti. My budeme mít také stanoviště a to u našeho indiánského stanu týpí.

Více o Bambiriádě na www.bambiriada.cz
 

Co budeme dělat?

Budeme se střídat na stanovištích a budeme vysvětlovat disciplíny dětem, které přijdou soutěžit. Sami si nejednou projdete bambiriádní soutěže a bohatý program. Také si zajdeme projít zlevněné a volné vstupy, které bývají v rámci Bambiriády. Možná využijeme i "páteční múzejní noci" :D
 

Sraz:

!!! čtvrtek nebo pátek !!!

            čtvrtek - děti, které se chtějí Bambiriády účastnit už od pátečního rána si vezmou věci na oddílovou schůzku, po ní přespíme v klubovně a v pátek ráno už budeme na Bambiriádě

            pátek - děti, které budou muset v pátek do školy sraz 15 hod v Bělském Lese na místě konání Bambiriády (u indiánského týpí, spolu se všemi věcmi - odvezeme je do klubovny autem)
 

Návrat: v neděli v 15 hodin u klubovny Mýto
Cena: 200 Kč (v ceně ubytování, strava, doprava na volné vstupy atd.)

S sebou:
Kartičku pojištěnce, pláštěnku, čelovku, opalovací krém, repelent, spacák, karimatku, deku, kartáček, pastu, ručník, mýdlo, gumáky, botasky a sandálky, malý batůžek, láhev na pití, 3 sady oblečení, spací oblečení, pokrývku hlavy (např. kšiltovku), KPZ, šátek, vázačka, deník, modré Bambiriádní tričko (kdo má)
 

Prosím nahlaste se do neděle 19. května 2013 do 20 hodin - prosím připište účast od čtvrtku nebo od pátku (cena zůstává stejná)!!!!!!!!!!!!!!!!!

 Skypy (605 17 23 22)

PROSÍM SLEDUJTE ZDE PŘÍPADNÉ ZMĚNY!